Your soft landing team

Lamenza | Nielsen Advokaterispania består av fagpersoner fra forskjellige sektorer innen jus, økonomi og forretningsutvikling, og dekker dermed alle behovene som kreves i hvert enkelt tilfelle.

Lill Lamenza

Lill Lamenza er CEO og eier av Lamenza I Nielsen Advokaterispania. Hun flyttet til Spania i 1982 og har siden jobbet i servicebransjen på ulike felt. Med sine mange års erfaring og kjennskap til Spania kan hun bistå klientene med det meste.

Fernando Zavala

Finans- og Økonomirådgiver

Utdannelse i økonomi og markedsføring fra universiteter i Spania og USA. Utdannelse i økonomi og markedsføring fra universiteter i Spania og USA. Rådgiver for utenlandske selskaper når det gjelder offentlig finansiering og etablering av firmaer i Spania.

Paulino Cuevas

Advokat og CEO Euromedia Consulting

Lang erfaring med utvikling av bedrifter og kulturelle prosjekter i både Spania og Storbritannia. Han har arbeidet mye med forretningsutvikling og finansiering av bedrifter gjennom bud og anbud i EU. Tildelt ISO-sertifikat 9001.

Mario David Ruiz Rodriguez

Grad i jus

Utdannet jus fra Universitetet i Malaga. Praktiserende jus siden 1997.

Stor erfaring med utøvelse av lov, hovedsakelig i sivile prosesser. Med spesialiteter innen familierett, horisontal eiendom, leieavtaler, eiendomsrett, krav om mislighold. Praktiserer også i straffelov og forvaltningsrett.

Vi vil hjelpe deg

Vi er sikre på at vi kan hjelpe deg. Ta kontakt med oss per telefon eller send oss en melding.

Vi vil vente på deg:

+ 34 683 409 666
+ 34 600 502 733

lill@advokaterispania.com

Jeg godtar personvernreglene

6 + 9 =