Juridisk og administrativ rådgivning

All din enhetlige innsats

Det er prosedyrer der du trenger et team bestående av flere fagpersoner: advokater, rådgivere, finansmenn … For å hjelpe deg med å håndtere alle dine juridiske saker, sørger vi for å tilby deg de beste fagpersonene i hver sektor og alle på samme sted og med en enkelt kontakt.

Kjøp og salg av eiendommer

Vi bistår våre klienter under hele prosessen ved kjøp eller salg av fast eiendom. Dette inkluderer en komplett undersøkelse av eiendommen, signering av kontrakter, skjøte og til sist tinglysning.

Skatt

Eier man fast eiendom i Spania skal det leveres en årlig selvangivelse, hvor utregningen er basert på en prosentandel av ligningsverdien.

Vi står til disposisjon med rådgivning og innlevering av den årlige selvangivelsen.

Arvplanlegging og arv

Vi anbefaler alle som eier noe i Spania om å opprette testamente da dette er både tids- og kostnadsbesparende ved et arveoppgjør. Vi bistår gjerne med rådgivning og opprettelse av testamente. Er du arving til eiendom eller andre eiendeler i Spania, skal det, ifølge spansk lov, foretas fullt arveoppgjør og fristen er 6 måneder. Er du arving til eiendom eller andre eiendeler i Spania , skal det, ifølge spansk lov, foretas fullt arveoppgjør og fristen er 6 måneder.

Vi vil hjelpe deg

Vi er sikre på at vi kan hjelpe deg. Ta kontakt med oss per telefon eller send oss en melding.

Vi vil vente på deg:

+34 600 502 733
+ 34 683 409 666

lill@advokaterispania.com

Jeg godtar personvernreglene

3 + 8 =